Glazba / Music
Specifications Site Link(s)
Dalmatinske klape / Dalmatian Klapas
Na klapski način
Sve što hoćete znati o klapskom pjevanju i o klapama.
Na klapski način
Festival Dalmatinskih klapa
Festival of Dalmatian klapas
, Omiš
Festival Dalmatinskih klapa
Stihovi i note klapskih pjesama Stihovi i note klapskih pjesama
Chorus Croaticus, Bern, Switzerland Hrvatski Deutsch English
Klapa Crikvenica
Službena stranica / Official site
Klapa Crikvenica
Klapa Crikvenica
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Crikvenica
Klapa Ćakulone
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Ćakulone
Klapa Dišpet
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Dišpet
Klapa Fortica
Službena stranica / Official site
Klapa Fortica
Klapa Fortunal
Službena stranica / Official site
Klapa Fortunal
Klapa Fortunal
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Fortunal
Klapa Grdelin
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Grdelin
Klapa Grdelin
Službena stranica / Official site
Klapa Grdelin
Klapa Iskon
Službena stranica / Official site
Klapa Iskon
Klapa Janjevo Hrvatski Italiano English
Klapa Jelsa
Službena stranica / Official site
Klapa Jelsa
Klapa Jelsa
Revija CDa "Klapa Jelsa".
Klapa Jelsa
Klapa Kastav
Službena stranica / Official site
Muška klapa Ženska klapa
Klapa Kastav
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Kastav
Kolapjanke i Kolapjani
Službena stranica / Official site
Kolapjanke i Kolapjani
Klapa Linđo
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Linđo
Klapa Mirakul
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Mirakul
Klapa Motovun
Službena stranica / Official site
Hrvatski English
Klapa Navalia Klapa Navalia
Klapa Ragusavecchia
Službena stranica / Official site
Klapa Ragusavecchia
Klapa Sagena, Zagreb Klapa Sagena
Klapa Sinj
Site dedicated to one of the most popular Croatian klapas.
Klapa Sinj
Klapa Subrenum, Mlini
Službena stranica / Official site
Hrvatski English
Klapa "Sveti Juraj" HRM
Službena stranica / Official site
Klapa "Sveti Juraj" HRM
Klapa Šufit, Split
Službena stranica / Official site
Klapa Šufit
Klapa Tragos
Službena stranica / Official site
Klapa Tragos
Klapa Trogir
Službena stranica / Official site
Hrvatski English
Klapa Trogir
Sa stranice Aquarius Recordsa
Klapa Trogir
Ženska klapa Baklje
Sa stranice Aquarius Recordsa.
Ženska klapa Baklje
Ženska klapa "Lanterna", Vela Luka ŽK Lanterna
Ženska Klapa Tamarin
Službena stranica / Official site
Ženska Klapa Tamarin
Ženska klapa Tamarin Ženska klapa Tamarin
Conjunto vocal femenino Valovi, Buenos Aires Conjunto vocal femenino Valovi
Natjecanja i Festivali / Competitions and Festivals
Arenafest
All the singers and songs.
1994 1995
1996 1997
BrodFest
Službene stranice glazbenog festivala.
BrodFest
CMC Festival
Službene stranice / Official website
CMC Festival
Dora
Službene stranice godišnjeg natjecanja. / Official site of this annual contest.
Dora home site
1997 Hrvatski English
1998 Hrvatski English
1999 Hrvatski English
2000 Hrvatski English
2001 Hrvatski English
2002 Hrvatski English
2003 Hrvatski English
2004 Hrvatski English
Hrvatski English
Dora 2006
Croatian competition for Eurovision song contest
Dora 2006
Dora
All the singers and songs.
1996 1997
1998 1999
2000 2001
Dora
Sa stranicama Hrvatske glazbene unije.
Dora Festival
1997 1998
1999 2000
2001 2002
Dorina 2001
Dorina, an alternative to the Dora, containing songs that were submitted to the Dora but didn't get through.
Dorina 2001
Ethnoambient Salona, Solin
Glazbena proslava kulturne raznolikosti / Celebration of cultural diversity through music.
Hrvatski Français English
Etnofest Neum
All the singers and songs.
1996 1997
1998 1999
2000 2001
2002 2003
La ESCena: the Eurovision Song Contest
This site is devoted to the Eurovision Song Contest, the Europe-wide celebration of song. Also has a HUGE section on Croatia!
La ESCena
Eurovision Song Contest 1998 1999
2000 2001
2002 2003
Gospićki glazbeni festival Gospićki glazbeni festival
Hrvatski Dječji Festival Hrvatski Dječji Festival
Hrvatski radijski festival
Službene stranice / Official website
Hrvatski radijski festival
Hrvatski Radijski Festival
All the singers and songs.
1997 1998
1999 2000
2001 2002
2003
Ivanjske Noći
Festival izvorne domaće pjesme i ljepote.
Ivanjske Noći
International Tenor Competition, Trogir
Međunarodno natjecanje tenora.
Hrvatski English
Jazz Fair '96, Zagreb
1.-15. X. 1996., B.P. Club
Jazz Fair '96
Jazz Festival Lošinj Hrvatski English
Lastovo otok glazbe festival, Lastovo
10. Festival Lastovo otok glazbe donosi već deset godina za redom na Lastovo zvuke jazza, blusea, etna i rocka
Lastovo otok glazbe festival
2000 2001
2002 2003
2004 2005
2006 2007
2008 2009
Međimurska popevka
Smotra hrvatske pučke popijevke iz Međimurja
Međimurska popevka
Međunarodni festival mladih Međugorje
Slike, pjesme, MP3 i tekstovi s Mladifesta u Međugorju.
Hrvatski Slovenski English
Melodije Istre i Kvarnera
Melodies of Istria and Kvarner
MIK Festival
Melodije Istre i Kvarnera 1996
Melodije Istre i Kvarnera
Hrvatski Italiano English
Melodije Hrvatskog Jadrana
Službene stranice festivala
Melodije Hrvatskog Jadrana
Melodije Hrvatskog Jadrana
All the singers and songs.
1993 1994
1995 1996
1997 1998
1999 2000
2001 2002
MHJ 99
Revija festivala.
MHJ 99
Music Biennale Zagreb
Međunarodni festival suvremene glazbe / International festival of contemporary music
Hrvatski English
7. zagrebački festival glazbe svijeta Nebo 2008
7. Zagreb World Music Festival Nebo 2008
Hrvatski English
Osijek Fest
All the singers and songs.
1996 1997
Glazbeni festival Pjesme Podravine i podravlja Pitomača
Službene stranice Pitomačkog festivala
Pitomača festival
Porin
Službene stranice Hrvatske diskografske nagrade
Porin
Porin: Hrvatska diskografska nagrada
Arhiva od 1994. do danas.
Diskografska nagrada PORIN
1994 1995
1996 1997
1998 1999
2000 2005
Porin: Arhiv pobjednika 1994 1995
1996 1997
1998 1999
2000 2001
2002 2003
2004
Požeški festival
Glazbeni festival "Zlatne žice Slavonije", službene stranice
Požeški festival
Požega 2004.
Službene stranice festivala 2004. / Official site of the 2004 festival.
Požega 2004.
PožegaFest 2001: Zlatne Žice Slavonije
Službene stranice glazbenog festivala.
PožegaFest 2001
Seaside Jazz Festival, Vodice Seaside Jazz Festival
Splitski Festival
Službene stranice poznatog glazbenog festivala.
Splitski Festival
Split Festival
All the singers and songs.
1992 1993
1994 1995
1996 1997
1998 1999
2000 2001
2002
Springtime Jazz Fever 1998, Zagreb
10. ožujka do 1. travnja, 1998.
Jazz Fever '98
Springtime Jazz Fever '97, Zagreb
21.-30. III. 1997, B.P. Club
Spring Jazz Fever '97
Springtime Jazz Fever 1996
Održano u BP-CLUBu u Zagrebu
Jazz Fever '96
Strings Only!, Zadar
Međunarodni festival mladih gudača / International festival of young string players
Hrvatski English
UskrsFest
Najstariji hrvatski festival duhovne popularne glazbe
UskrsFest
Večeri dalmatinske pisme Hrvatski English
Večer Dalmatinske Šansone, Šibenik Večer Dalmatinske Šansone
1998 1999
2000 2001
2002 2003
2004 2005
2006 2007
ZadarFest
Službene stranice glazbenog festivala.
ZadarFest
Zadar Festival
All the singers and songs.
1993 1994
1995 1996
1997 1998
1999 2000
2001 2002
Zagreb Fest
All the singers and songs.
1997 2001
2002





Očišćeno / Cleaned: 18.II.2005.